Padi open water duiking Cusrus in Sharm el sheikh
Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

Padi open water duiking Cusrus in Sharm el sheikh

Wilt u uw duikbrevethalen en een nieuwe avonturen wilt beleven en genieten van de prachtige onderwaterwereld,geniet van uw duiking cursus in Sharm el sheikh?

 

Open water Cursus in de  beginnerscursus van Padi waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert.

 

De open water Cursus bestaat uit een theoriedeel en 4 duiken in de open zee.Na afloop ontvangt u het open water PADI ,waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

 

 Uw Cusus wordt gegeven in kleine groepjes en Krijgt u les van een ervaren duikinstracteur.Bij de Cusus is het gebruik van een volledige set duiluitrusting inbegrepen.

  In houd van PADI open water duikcursus.

 Dag 1- U word opgehaaldd vanuit uw hotel en naar het duikcentrum gebracht voor de theories les

 Dag 2-vandag zult u gaan oefenen in het zwembad.U maakt kennis met de duikapparatuur en leert deze te gebruiken in het water

 Dag 3 -4 Deze dagen zult u,onder begeleiding van een gediplomeerde duikinstructeur,de eerste duiken gaan maken in de openzee.Er zal een  wereld voor u open gaan als u de pracht van de onderwaterwereld van de Rode zee van dichtbij kan bekijken.

 

                                                                                                    


 Het Brevet

 

 Na afronding van drie onderdelen ontvangt u uw eigen PADI open water diver brevet.Hiermee kunt u wereldwijd terecht bij duizend duikcentra  waar u kunt genieten van de onderwaterwereld

 

Toelatingeisen.Iedereen van 10 jaar kan deelnemen aan de Padi open water Cursus,U dient wel over een goede gezondheid te beschikkenen.Bij twijfel rden we u aan contact op te nemen met uw huis aarts.


Een dokersverlaring is in Egypte niet verplicht.bij de duikschool wordt u gevraagd een vraglijst in te vullen.Indien u alle vragen met Nee kunt beantwoorden.Kunt u deelnemen aan de Cursus.Als u een meerdere vragen met Ja beantword .kunt u alleen deelnemen als in het bezit bent van een doktersverklaring.


Kijk hier een een voorbeeld van de medische vraaglijst

 

Slechts 270 Euro per persoon(Speciale Prijs)

 

Deze Cursus is inclusief

  1. -Vervoer
  2. -Lunchen
  3. -Sofdranken
  4. -duikuitrusting
  5. -Boek
  6. -Duikbrevet

                               

Boek nu  stel een vraag