Nijl cruise vanuit Hurghada
Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

Nijl cruise excursie vanuit Hurghada

4 nachten Nijl cruise -luxor Aswan

Zoekt u Nijlcruise vanuit Hurghada 4 Dagen Nijl cruise  ***** boot, Maak kennis met de boeiede geschiedenis van Egypte, Al meer dan vijfduizend jaar de Nijl is het leven route van Egypte,de beste manier om de rijkdom van de Egyptische geschiedenis,Cultuur en Architectuur te ervaren, is op een Nijl cruise.Logeren op de Nijl cruise is o.b.v volpension (ontbijt, lunch & diner) op boot .Met een prive auto wordt u opgehaald vanuit Hurghada naar luxor met een prive auto.

 

Dag 1: Hurghada-Luxor-Maandag

 

U wordt vanuit uw hotel in Hurghada opgehaald naar luxor, het duurt 3.3 minuten rijden ,Onze Nederlandstalige gids brengtnaar het cruiseschip, waar u de komende zeven nachten verblijft op basis van vol pension. Uw avontuur kan beginnen!

Dag 2: Luxor-Dinsdag

 

's Morgens staat u vroeg op voor een bezoek aan de oostelijke oever van Luxor.Karnak tempel en Luxor tempel door onze Nederlandstalige gids.In de namiddag vaart u naar Esna ,overnachting bij Esna

 

Dag 3: Luxor - Esna-Edfoe -Kom ompo-Woensdag

 

's Morgens  bezoekt u de tempel van Esna,daarna vaart de boot af richting Edfoe  .Edfu staat vooral bekend om de Tempel van Horus. Het gebouw ter ere van de god van de hemel is een van de best bewaarde tempels van heel Egypte. U hebt in de ochtend alle tijd om samen met uw gids het meesterwerk te bezichtigen. Na de lunch bezoekt u de dubbel tempel van Kom ompo Tijdens de lunch vaart u naar Kom Ombo. Een bezoek aan de dubbele tempel van Kom Ombo is uniek. Dit is de enige Egyptische tempel die voor twee goden is gebouwd, krokodillengod Sobek en valkengod Horus.

Dag 4: Aswan-Donderdag

 

In Aswan neemt de gids u mee naar de hoge Aswandam. Ook neemt u een kijkje bij de granietgroeven en de Philaetempel op het eilandje Agilkia. De lunch wordt aan boord geserveerd. Op het middagprogramma staat een unieke traditionele zeiltocht. Met een felucca vaart u naar de botanische tuinen.

Dag 5: Aswan.Vrijdag

 

Er is nog genoeg te verkennen in het prachtige Aswan, maar u kunt deze ochtend ook een  excursie  naar de reusachtige rotstempels van Abu Simbel. De indrukwekkende gebouwen doen u stijl achterover slaan.

Dag 5: Aswan

 

Vaart de boot vanuitAswan richtin kom ompo ,stoppen wij bij kom ompo voor een uuw ,daarna vaart de boot af richting Edfoe, overnachting bij Edfoe.

Dag 7: Edfu - Luxor

Het grootste gedeelte deze dag brengt u in het zonnetje door aan boord. De cruise vaart naar Luxor en u kunt ultiem ontspannen. Eenmaal aangekomen in de stad heeft u nog wat tijd voor uzelf. 's Avonds kunt u optioneel een Sound & Light-show bij de tempel van Karnak bijboeken. Een unieke voorstelling die met indrukwekkende middelen het verhaal vertelt van de tempels en de farao’s.

Dag 8: Luxor - Hrghada

 

Het avontuur zit erop. Per transfer wordt vervoerd naar Hurghada

 

Deze Nijl cruise pakket is inclusief

  1. -Prive airco vervoer
  2. -Nederlandstalige gids
  3. -Prive bezoek
  4. -Entree geld voor alle vermelde sites
  5. -Verblijf op het Royal princess o.b.v volpension

Boek deze excursie    aanvragen