Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

Ervaring met goedkopevakantiesegypte.nl

Mijn ervaring met goedkopevakantiesegypte.nl is super. Wij zijn net 1 week terug van vakantie en hebben met deze organisatie een trip gemaakt van
Hurgharda naar Cairo naar de pyramides dat was uitstekend georganiseert. Een hele scherpe prijs en een prive taxi (bij het hotel opgehaald, naar het vliegveld en weer terug, en een gids, die uitstekend Nederlands sprak. Ook de eigenaar van deze organisatie spreekt en schrijft Nederlands. Wij hebben bij hen geboekt in Egypte, omdat Corendon erg duur was. Gewoon via de whatsapp alles geregeld. Ik kan deze organisatie van harte aanbevelen. Mocht je vragen dan hoor ik het wel. Anders een fijne vakantie in Egypte. 

Groetjes Evelien

Ook ik heb een hele goede ervaring met goedkopevaktiesegypte.nl. De naam is enerzijds goed gekozen, anderzijds niet, want ja, het was een goedkope meerdaagse excursie in Cairo en omstreken, maar dat zou impliceren dat er iets aan de kwaliteitskant gedaan is. Nou, helemaal niet! Ik kom al jaren in Egypte en ga er altijd op uit, maar de ervaring met deze organisatie is zo goed, dat ik zeker weten de volgende keer weer gebruik ga maken van hun diensten. 

Het fijne is dat de excursie geheel op maat gemaakt wordt voor je. Ik heb werkelijk genoten van de dagen in en om Cairo, zoveel gezien en meegemaakt, fantastisch! 

Net zoals bij Evelien werd ook ik netjes en op tijd bij mijn hotel (NB in Makadi) opgehaald en naar het vliegveld in Hurghada gebracht. Ik kreeg nog netjes de aanwijzingen mee waar ik moest zijn en wat er zou gebeuren. In Cairo stond Ahmed al op me te wachten, gelijk vooraan bij de uitgang, echt TOP. 

Door deze ervaring heb ik met een gerust hart deze organisatie aan andere mensen in het resort aanbevolen en ook zij zijn met deze organisatie in zee gegaan en hadden alleen maar lof! Kortom: je kunt met een gerust hart in zee gaan met goedkopevakantiesegypte.nl!


Groetjes, Joke

 

Wat een geweldige onvergetelijke vakantie heb ik gehad dankzij goedkopevakantiesegypte.nl
Ik wilde al heel lang zwemmen met dolfijnen en dat werd op de website aangeboden, toen bleken veel meer leuke excursies, en heb ik een mail gestuurd, de volgende dag had ik al gelijk antwoord en hebben zij alles voor me geregeld, inclusief vlucht, hotel excursies echt alles. Het was een beetje eng als vrouw alleen naar een vreemd land, vreemde cultuur, waar je niemand kent en erop moet vertrouwen dat alles goedkomt. 
Nu zeg ik dat was de allerbeste beslissing die ik ooit had kunnen nemen. Contact via Whatsapp, hij stond op me te wachten op het vliegveld midden in de nacht bracht me naar het hotel hielp me inchecken.

Geweldig. 2 dagen in Cairo met prive gids, waarbij je enorm veel te weten komt over de geschiedenis maar ook over de cultuur en mensen zelf. Echt heel erg fijn, niets was teveel moeite en de 2e dag besloten om alsnog in de avond de lichtshow bij piramides extra te doen. 

Na deze dagen ben ik naar Hurghada gevlogen waar Mohamed mij opgevangen heeft. Een dag Luxor, zwemmen met dolfijnen, parasailen, Jeepsafari, ik denk dat ik bijna alle excursies van goedkopevakantiesegypte.nl heb gedaan. Het was echt geweldig! Had ik van tevoren angsten, die heb ik allemaal overwonnen, mensen vroegen mij van tevoren zou je dat wel doen? Is het wel veilig? Ik heb me echt enorm veilig gevoeld!

Ook het wederzijdse vertrouwen was erg prettig om te ervaren, dat je niet gewoon maar een toerist bent de zoveelste, maar de persoonlijke benadering, fijne gesprekken, ook veel gelachen, en het gevoel dat je welkom bent, zo gastvrij!

Ik kan niet in woorden uitdrukken wat goedkopevakantiesegypte.nl voor mij betekend heeft, heb deze week enorm genoten, en ook hele waardevolle levenslessen meegekregen, en ik ben oneindig dankbaar voor deze mooie onvergetelijke ervaring.

Ik dacht een keer in mijn leven naar Egypte te gaan, zo van dan heb je het ooit gezien, maar ik wil heel graag terug.
En ik wens iedereen ook degene die twijfelen over Egypte om niet angstig te zijn, maar het gewoon te boeken via goedkopevakantiesegypte.nl om zo'n zelfde waardevolle herinnering te krijgen die je de rest van je leven in je hart meedraagt.

Een paar foto's heb ik ook in een album geplaatst, voor wie iets wilt zien.

Als iemand nog meer wil weten of vragen heeft dan geen probleem!

Groetjes,

Sandra

 

Wij zijn net terug van egypte!! Heerlijke vakantie gehad.
Goede begeleiding, veel nuttige informatie gehad. Leuke uitstapjes, zeker een aanrader om via goedkopevakantiesegypte.nl jou excursies te boeken!! Wij zijn 2 dagen in cairo geweest, goede begeleiding gehad van ahmed,( prive gids). Wij hebben hele leuke dagen met hem gehad. Hij heeft ons veel laten zien en veel verteld. Daarna zijn wij in luxor geweest. Ook daar werden wij begeleid door een prive gids, heel aardig Gids, met veel kennis. Hij Spreekt ook de nederlandse taal goed. De sahara jeepsafari was ook een hele leuke ervaring!! Wij geven Ahmed Khalil een 10 voor zijn begeleiding, gastvrijheid, en de geduld die hij had met onze kleine dochter. Wij hebben ons echt op onze gemak bij hem gevoeld, het leek alsof wij hem al jaren kenden. 
gr Dawoed, Naima en Dounia