Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

Page Content Here

Beste allen,
In mei 2015 hebben we 11 dagen all inn geboekt in El Gouna.
Dit met 3 volwassenen en 2 kinderen.
Om ook wat meer mee te krijgen van het prachtige Egypte hebben we vooraf vanuit Nederland een 4-daagse Nijlcruise bijgeboekt van Aswan naar Luxor.
Vooral voor de kinderen wilden we zekerheid van een Nederlandstalige gids.
Zowel de opzet van de vakantie als de trip met Ahmed als privé gids is ons zeer goed bevallen.
Ahmed, nogmaals de complimenten voor je Nederlands.
Zowel wij als de kinderen zijn erg tevreden over je begeleiding, een aanrader voor iedereen.


Wij hebben in juli een excursie naar Cairo met het vliegtuig gedaan en ook in de piramides geweest. Wauw wat een ervaring. Eerst her museum gezien wat een prachtige schatten liggen daar. Hier moet je geweest zijn en zeker ook bij en in de piramides. Fantastisch hoe ze je daar rond leiden. Een dikke 10. Een week later naar luxor geweest. Wederom een prachtige en indrukwekkende ervaring. Maar ook zeker een aanrader. Hier reserveren en boeken raden wij echt aan. Wij gaan volgend jaar weer net hun op excursie alleen dan andere dingen bekijken. Bedankt Ahmed voor jullie super goede begeleiding en excursies. Groetjes Esther Rob Aimee Lennaert en Mariska

 

Beste Ahmed

Bedankt voor de mooie dag in Cairo. Wij kunnen de excursie van harte aan iedereen aanbevelen. Wij zijn zeer te spreken over het vriendelijke contact, de correct opgevolgde afspraken en de inhoudelijke kwaliteit.
Wij hebben deze trip gedaan met een minibus vanuit El Gouna met 4 personen. Verder was er nog een Nederlands koppel met hun kindje mee. Voor deze 7 personen waren er 2 chauffeurs, en Ahmed Khalil als gids. Het gaf ons een zeer veilig gevoel. Ahmed spreekt perfect Nederlands en heeft een grote kennis van Egypte, zowel historisch als actueel.
In het dagprogramma zat het Egyptisch museum, een zeilboottrip op de Nijl, lunchbuffet, een papyrusmakerij, en het plateau van Gizeh met de pyramiden en de sfinx.
Wij nemen zeker contact bij een volgend bezoek aan Egypte, mogelijk om een Nijlcruise te maken.

Bart Goossens
Heverlee, België