Cairo en luxor twee daagse excursie vanuit Hurghada
Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

Cairo en luxor twee daagse excursie vanuit Hurghada

Zoekt u twee daagse excursie naar Cairo en luxor vanuit Hurghada voor een voordelige prijs?Wij kunnen u helpen met een Prive twee daagse excursie naar Cairo vanuit Hurghada en Prive Nederlandstalige begeleiding, El Gouna, Makadi bay of Sahl Hashesh hotel.

Dag 1

U wordt om 04.30vanuit uw hotel  naar Hurghada vliegveld opgehaald, u vliegt met Egyptair vertrekt vanuit Cairo om 05.30 komt in Cairo aan om 06.30, Maak kennis met Cairo met een Prive Nederlandstalige gids, U bezoekt de piramiden van Giza,De Sfinx, het Egyptisch museum met de schatten van de Jonge farao Tutankhamon ,U bezoekt ook Khan el khalil bazaar, de oude bazaar voor een leuke vrije tijd voor shopping,

U wordt opgehaald naar Cairo vligeveld . vertrekt u  met Egyptair vlucht Vertrekt vanuit  Cairo om 22.35 komt in Luxor aan om 23.35 u wordt door ons agente opgehaald naar Lotus hotel, 4 sterren hotel  aan de Nijl.

Dag 2

Na het ontbijt bezoekt u ook met een Prive Nederlandstalige gids, de vallei der koningen, de tempel van de konigin Hatsjepsut en Karnak tempel, de Kolossale beelden van Memnon en Lunchen in Egyptisch restaurant, Na een leuke tijd in Luxor rijden wij rustig naar Hurghada met een Prive auto.

Deze excursie is inclusief

  1. Prive airco vervoer
  2. -Nederlandstalige begeleiding
  3. -Entree geld voor alle vermelde sites
  4. -Twee keer lunch in Cairo en in Luxor
  5. Binnenlandse vliegtickets-Hurghada-Cairo-Cairo-Luxor
  6. Een nacht verblijf in het lotus hotel

De kost van deze excursie is 300 Euro p.p  bij 2 personen

 

Excursie boeken  Excursie aanvragen