Anderhalf dag excursie luxor met de balloonvaart vanuit Hurghada
Egypte Vakanties

Bel ons:00201224789162

Anderhalf dag excursie luxor met de balloonvaart vanuit Hurghada

Anderhalf dag excursie naar Luxor vanuit Hurghada met de ballonvaart is ook de moeite waard als u in Hurghada bent om 13.00 uur am wordt u vanuit uw hotel in Hurghada opgehaald naar Luxor.

Het duurt 3.30 mintuten rijden .de afstand is 280 K.m  vanuit Hurghada naar Luxor . 

Hurghada-Safaga -60 K.m

Safaga-Qena 160 K.m

Qena-Luxor 60 k.M

Op de eertse dag

Aankomst in Luxor om 16.00  ,U maakt een zeiltocht  bij de zonsondergang en maakt u een koets tocht door luxor Met Avond maal in  Typische Egyptische restauarant .Overnachting in 4 sterren hotel met Nile zicht kamer.Geniet van de zonsondergang.

Op de tweede dag

Wordt u vroeg opgehaald door onze agente naar de westoever van de Nijl om de ballonvaart trip te doen,de tocht duurt ongveer 45 minuten vliegen u ziet de prachtige zonsopgang boven de oude thebes,Bezoekt u koningsvallei,de kolossale beelden van Memnon ,Hatsjepsut tempel en Karnak tempel .vervolgens rijden wij terug naar Hurghada .

De kost van deze excursie

 De kost p.p

220  Euro

220  Euro

190   Euro

 -------

 Perosnen

2

 3

 4

 Speciale Prijs voor families met kinderen

Familieen en Groepen hebben speciale prijs
 
Inbegrepen
 
-Alle transfers PRIVE & entreegelden en 2 lunchen
 
-Een Nederlandstalige gids
 
- Mineraal water tijdens deze excursie
 
- Overnachten in het lotus hotel aan de Nijl

-Balloonvaart excursie

Niet inbegrepen 
 
-Fooien voor gids en de chauffeur

Boek deze excursie

Het Graaf van Tut Ankh amon kost 100 Ponden extra, het Graf van Ramses 5 kost 50  L.E  Extra en het Graf van Seti 1 kost 1000 l.E Extra

Het Graf van Nefertari  kost 1000 L.E en de Entree geld voor vallei der koninginnen kost 10 Euro Extra P.p

Excursies met vroeg vertrek.

 

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

 

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

 

Kledingadvies.

 

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen